"Гласът на България" стартира на 4 септември по bTV

Pinterest LinkedIn +

Новият сезон на музикалното шоу по bTV – "Гласът на България"  се завръща в ефир на 4 септември, неделя, точно в 20:00 часа.

Тази есен изключителни нови участници ще се явят на звездната сцена на шоуто, за да премерят сили за голямата награда от 50 000 лв. и за титлата "Гласът на България". По пътя към победата ще ги съпроводят бляскавите треньори в деветия сезон - Галена, Дара, Любо Киров и Иван Лечев, които ще бъдат изправени пред много нови, забавни и силно емоционални предизвикателства.

"Ще направя всичко по силите си, за да победя в новия сезон!"  заявява Любо Киров малко преди старта. Младият поп идол Дара вярва, че "всички усилия си струват, когато се бориш за победа".

"Чувството за победа ми е добре познато и нямам търпение шоуто да започне"  споделя емоциите си и Мастър Иван Лечев, който вече се разписа в световната история на музикалното шоу като един от най-успешните треньори с цели трима победители от негови отбори досега. В последния сезон обаче победата отиде в отбора на Галена, която успешно изведе до финала гласовитата Петя Панева. "Аз държа ключа към успеха и не смятам да го давам на друг! Гответе се за едно истинско, звездно шоу с новия сезон на "Гласът на България"  обещава певицата, която е готова на най-неочаквани ходове, за да задържи победата в своя отбор.

Водещ на новия сезон на "Гласът на България" отново ще бъде синеокият музикант Иван Тишев. За ценни съвети и подкрепа на него ще разчитат не само развълнуваните участници, но и новият дигитален водещ на рубриката "Гласът зад кадър"  шармантната Прея. Всяка седмица на glasat.btv.bg тя ще разкрива подробности от бекстейджа на шоуто специално за най-любопитните и верни фенове.

На прага на новия сезон "Гласът на България" има още един повод да се похвали. Музикалното шоу на bTV е първата телевизионна продукция у нас, която се реализира в съответствие с т. нар. “зелените практики" (Green Filming) с грижа за околната среда и полагане на усилия за намаляването на въглеродния си отпечатък. Предаването официално е сертифицирано от ALBERT  организацията, която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрията повече от 10 години в сътрудничеството с BAFTA (British Academy of Film and Television Arts).

От екипа на предаването “предупреждават” най-отговорно, че в деветия му сезон ще има много повече от обикновено смях, страхотни емоции, отлично настроение, изненади и най-неочаквани обрати през всичките му етапи и напомнят на зрителите да бъдат готови за едно истинско музикално шоу от световна величина.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.