Героят на Рушен Видинлиев разбира резултата от ДНК теста – тази седмица в „Мен не ме мислете“ по bTV

Pinterest LinkedIn +

Житейски изпитания, неочаквани изненади и нелепи недоразумения очакват героите в новите епизоди на „Мен не ме мислете“ този четвъртък и петък (24 и 25 ноември) от 20:00 ч. в ефира на bTV.

Мартин (Рушен Видинлиев) отваря резултата от ДНК теста за бащинство и разбира дали е баща на малкия Милен (Йоан Торосян). Реакцията му предизвиква тъга от страна на Яна (Весела Бабинова), особено когато любимият ѝ казва, че спешно трябва да отиде при Калина (Радина Кърджилова).

Мартин съобщава резултата от теста и на баща си Александър (Веселин Мезеклиев) и го моли да се види с Лора (Ирина Митева). Той ѝ носи цветя и се извинява, че не са обсъдили сътрудничеството на канторите с нея.

Христо (Иван Юруков) и Радо (Николай Димитров) установяват, че Ваня (София Бобчева) тормози Ясен (Ненчо Костов) с кошмарна диета. Тя, от своя страна, им препоръчва книгата на Силви Дон и дори им чете цитати от нея. В това време на Ясен му става лошо и припада. Христо и Радо го отнасят при Ирена (Гергана Кадиева), за да се нахрани като хората.

Д-р Янушев (Стоян Пепеланов) отива в кантората, за да търси Александър, но с него разговаря Мартин. Янушев му споделя, че обмисля да подаде молба за развод, тъй като жена му е алкохоличка, а и има проблеми с Григор (Мартин Методиев). Малко по-късно Александър се връща на работното си място и искрено благодари на сина си, че е поел случая. Как ще се справи Мартин с предстоящия съдебен казус, зрителите ще разберат този четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV.

Силвия (Елена Замяркова) се прибира от САЩ, но става недоразумение с шофьорката на таксито ѝ, която разчита името ѝ като Силви Дон и смята, че именно тя е автор на прословутата книга. Междувременно Лора се съгласява с Мартин да влязат в съдружие с кантората на Виктор (Владимир Люцканов) и Александър, но поставя ясно условие, за да може това да се случи.

Не пропускайте новите епизоди на българския сериал „Мен не ме мислете“ – този четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.