Гери-Никол с джапанки за 1200 долара (Шапката и чантата ще ви съсипят!)

Pinterest LinkedIn +

Хип-хоп иконата Гери-Никол се фука с джапанки за $1200. Изпълнителката на „Момиче като мен“ получила „златните“ чехли като подарък от родителите си по случай рождения й ден вчера (30 юли).

Скъпарските джапанки са на известната марка Dior и са от най-новата колекция. Освен тях, като комплект към подаръка майката на Гери прибавила и ултра луксозна дамска чанта, както и шармантна плажна шапка.

Проверка на Avtora.com показа, че само клъчът струва над $3000. Шапката пък е оценена на $1000. Така общата стойност на подаръка за 22-рия рожден ден удари $5000, което прави малко над 8200 лева.

Сумата, разбира се, не е проблем за родителите на Гери-Никол, които в морската столица се славят с неограничените си възможности. Освен това, с месечните си хонорари от участия по клубове певицата и сама може да си позволи марковите аксесоари.

Яката дупара посрещна празника си на морето в компанията на приятели и гаджето си Дани Илиев. ММА боецът изненада с доста по-скромен подарък – маркова гривна за не повече от 400 лева.

Гери обаче не била материалистка и се зарадвала много повече на жеста от своя любим, разказват запознати.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.