И Гери-Никол снима клип в Дубай. Вижте го!

Pinterest LinkedIn +

Сред младите български изпълнители се налага луксозната мода да снимат клиповете си в различни екзотични точки по света. Наскоро Павел и Венци Венц избраха Дубай за място на снимките на най-новия си клип, но освен тях и провокаторката Гери-Никол е открила тузарската близкоизточна дестинация, на която е заснела видеото към последния си хит.

Става въпрос за най-новата ù песен "Шефе, шефе", създадена по музика, текст и аранжимент на "G-N Music Label". Песента е записана със специалното участие на хип-хоп триото "Бандата на ръба" (БНР), съставено от рапърите с колоритни имена Mom4eto, Kapo Verde и Emporio Zorani. Режисьор на видеото е Виктор Антонов, а снимките в Дубай са дело на оператора Радослав Гочев под режисурата на Мартин Велков.

Макар че има стотици последователи в различни социални мрежи, коментарите под клипа в YouTube не са твърде ласкави. Мнозина я обвиняват, че с най-новото си парче певицата копира стила и визията на световната звезда Cardi B. Други са възмутени от визията и вида на самата Гери-Никол. "Имам чувството, че гледах "Малката булка"!, коментира един потребител, а друг допълва: "Когато си поръчаш Cardi B от Aliexpress". Не липсват и шеговити коментари от рода на: "Гримьор: Как предпочиташ да те гримирам? Като циганка, врачка или cardi b", Гери-Никол: да".

Какви чувства и мисли предизвиква видеото на "Шефе, шефе" у вас, можете да проверите сами:

Сподели.