Арестуваха Гери-Никол в Париж, танцувала провокативно пред Айфеловата кула

Pinterest LinkedIn +

Идолката на тийнейджърите Гери-Никол и нейна приятелка са били арестувани за нарушаване на обществения ред в Париж, съобщи британският таблоид "Дейли мейл".

Двете приятелки били задържани, тъй като танцували популярния провокативен танц "туърк" по натоварения булевард пред Айфеловата кула, с което затруднявали движението в пиков час.

На 19-годишната изпълнителка, известна с участието си в българския "X Factor", се наложило да даде показания, както и да плати глоба, чийто размер не е уточнен, се казва още в публикацията на таблоида.

Въпреки ареста Гери-Никол публикува кадри от провокативния танц в профила си в Instagram и добави на английски: "Мястото няма значение".

Коментарите под видеото са доста противоречиви – много от нейните последователи я критикуват за опасните ѝ действия, които са можели да предизвикат катастрофа, докато други я оправдават и казват, че двете приятелки просто са се забавлявали.

Видеото с провокативния танц на Гери-Никол в Париж можете да видите тук.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.