Георги Любенов е с коронавирус

Pinterest LinkedIn +

Журналистът Георги Любенов призна, че е заразен с коронавирус. Неприятната новина съобщи самият той на страницата на предаването на БНТ "Денят започва с Герги Любенов" във Фейсбук.

Телевизионният водещ сподели с последователите на страницата, че няма симптоми и се чувства добре, но се е самоизолирал за 14 дни. Той се обръща с гореща молба към хората, с които е бил в контакт през изминалите няколко дни, да си направят тест, "за да бъдат спокойни".

По-наблюдателни зрители отбелязват, че в последното предаване гост е бил и прочутият д-р Атанас Мангъров, който от месеци непрестанно и публично отрича опасността от коварния коронавирус. Намериха се и зложелатели, които очакват самият Мангъров да се окаже заразен, за да може да говори за болестта от първа ръка.

Според светкавично разпространена от няколко медии, но за съжаление непотвърдена към момента информация доц. Мангъров няма никакво намерение да преосмисля позицията си и категорично отказва да си прави каквито и да било тестове.

Ние пожелаваме здраве и бързо възстановяване на всички болни!

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.