Секси и странни костюми за Хелоуин, вдъхновени от коронавируса, заляха пазара

Pinterest LinkedIn +

Секси костюми, вдъхновени от коронавирусната пандемия, вече се предлагат за предстоящия Хелоуин, забеляза "Daily Mail".

В асортимента на американската марка "Yandy" се появи костюм, в който можете да приличате на дезинфектант за ръце. Той се състои от боди в цвят мента с логото на "Yandy Hand Sanitizer" и прозрачна мини туника. Цената на оригиналното облекло е около 70 долара.Костюм на дезинфектант

Калифорнийската компания за празнични облекла "Tipsy Elves" също е вдъхновена от дезинфектанта. Марката показа в мрежата тоалет на стойност $100, който напълно имитира външния вид на дезинфектант и е подходящ както за жени, така и за мъже.

Костюм
В допълнение, марката "Rasta Imposta" пусна няколко интересни костюма наведнъж, по-специално с вид на антибактериални кърпички, антисептик и руло тоалетна хартия.

Костюм

Световните пандемии не за пръв път вдъхновяват търговците. През 2014 г. американската платформа за онлайн продажби " brandsonSale" представи "Sexy Ebola Containment Suit" за Хелоуин. Комплектът, имитиращ костюм на медицинска сестра, включваше бяло палто, щит за лице, очила и сини гумени ръкавици.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.