Нарасна търсенето на секс кукли за жени и семейни двойки по време на пандемията

Pinterest LinkedIn +

Многодетна майка, която е собственик на магазин за секс кукли, е забелязала нарастващо търсене на продуктите по време на коронавирусната пандемия, съобщи Daily Mail.

36-годишната Джейд Стенли (Jade Stanley) от английския град Бромсгрув продава и дава под наем секс кукли. Цените на някои от моделите стигат до осем хиляди бритарски лири, но те могат да се движат, да говорят и да реагират на външни дразнители.

По думите на жената, карантината се е оказала полезна за нейния бизнес. "Всеки път, когато въвеждат нови ограничения, наблюдавам скок в продажбите" - споделя Стенли. Ако преди това клиентите й са се интересували предимно от кукли с женска външност, сега е нараснало търсенето на кукли мъже и трансджендъри. Освен това сред клиентите са се появили и семейни двойки.

Стенли е убедена, че нейните кукли се използват не само като секс играчки. Според нея много клиенти ги възприемат като компаньони и се отнасят с тяк като с домашни любимци. Други купуват куклите за украса на дома и просто ги поставят на някой стол или легло.

През 2018 г. беше съобщено, че собственичката на един от първите магазини за секс кукли във Великобритания се кани да пусне кукли за вдовици, чийто външен вид наподобява вида на покойните им съпрузи. Според нея подобен артикул би бил полезен "не толкова за удовлетворяване на сексуални нужди, колкото за психологически комфорт".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.