Ген. Борисов разпореди да бъде свален билборд на Азис

Pinterest LinkedIn +

Главният секретар на МВР ген.-лейт. Бойко Борисов разпореди да бъде свален билбордът, на който е заснет фолкпевецът Азис. Билбордът, който се намираше срещу паметника на Васил Левски в столицата, бе свален от екипи на пожарната.

Главният секретар на МВР каза пред Дарик радио, че е свален и съседният билборд, на който е изобразена полугола жена.

Фолкпевецът Азис заяви, че ще поиска обезщетение и ще поиска правата си дори и в Страсбург. “Какво да коментирам? Аз съм вложил лични средства, за да го кача там. Естествено, че ще искам обезщетение за това нещо от този, който е издал тази заповед. Ще стигна да Страсбург, ако не се свалят всички останали билбордове, на които присъстват голи жени или голи мъже”.

Мога само да приветствам действията на полицията, Бойко Борисов прави това, което общината трябваше да направи. Това каза пред агенция 'Фокус' бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев.

Той коментира акцията на полицията за демонтиране на скандален билборд на Азис в близост до паметника на Васил Левски: “Не може с национална светиня да има такава гавра, каквато чалгаджиите си позволяват” - посочи още Бонев по темата.

Инфо: Дарик Радио
Снимкa: www.avtora.com

Сподели.