Гаджето на Майли Сайръс дойде за The Expendables 2, Ван Дам пуска снимки от България във Facebook

Pinterest LinkedIn +

Поредното нашумяло в света на киното име се присъедини към звездната плеяда на The Expendables 2 в България. Това е австралийският актьор Лиъм Хемсуърт (Liam Hemsworth), познат от филми като Knowing, Triangle и романтичната драма The Last Song.

Напоследък актьорът е непрестанно обект на интерес от страна на пресата и заради връзката си с тийн звездата Майли Сайръс (Miley Cyrus), с която се запознаха именно по време на снимките на The Last Song. 

Tой бе спряган за участие и в първата част на The Expendables oще през 2009 г., но тогава образът му отпадна от сценария – явно, за да се завърне в продължението като враг на Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) и компания. В Холивуд пък популярност набира и брат му Крис Хемсуърт (Chris Hemsworth), който помним от блокбъстъра "Тор".  

Жан-Клод Ван Дам в България

Междувременно, явно взел пример от Слай, и Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme) започна да пуска снимки от престоя си в България в профила си в социалната мрежа Facebook.

Tой публикува албум, озаглавен The Expendables 2 като на някои от кадрите е в компанията на Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger), а на друга – на партито на Ави Лърнър заедно с Долф Лундгрен и Ранди Кютур. 

Сподели.