Belleruche: Обещаващ първи концерт в България!

Pinterest LinkedIn +

Колоритното трио Belleruche раздвижи в неподражаем ритъм софийската музикална сцена с разнообразен сет в клуб Mixtape 5. Шоуто на 21 октомври беше в познатия за Belleruche стил, който е запазена марка на формацията и проправи пътя на тримата британци от Лондон до София.

Концертът, който започна малко след 00:30, включваше поредица преливащи се едно в друго парчета авторско вдъхновение, което по принцип извира от групи като Belleruche.

На живо, триото е изживяване, което не е за пропускане, а българските фенове имаха възможност да видят как на сцената се обединяват трите основни елемента, които задвижват проекта - диджейските изпълнения на DJ Modest, развиващи се в серия неповторими бийтове, които правят музиката на Belleruche да звучи на място в клубната атмосфера навсякъде по света; човекът с китарата - Рики Фабюлъс, който се раздаваше на максимум от началото до края и изкара едно запомнящо се соло, което намекна, че възможностите на Belleruche в миксирането на разнообразни музикални стилове са дори по-големи, отколкото може да се предполага; и, разбира се, чаровната Катрин де Бур, чиято артистичност на сцената идеално пасва на различната степен на емоции, които пресъздава в парчетата на групата.  

С първия си концерт у нас, Belleruche не оставиха съмнение, че на живо определно са по-въздействащи, максимално откровени и непосредствени в комуникацията с феновете.  

Специален подарък от Belleruche за родните почитатели беше песен, посветена на България, която включваше части на български, изпълнени с похвална доза старание от Катрин де Бур.

С други думи, Belleruche звучаха все едно знаеха какво очакват хората от тях и им го дадоха докрай - една добре композирана и изпълнена музика, подплатена с изящни вокали и отдаденост към публиката.

Сподели.