Frank Sinatra - Best of the Best

Pinterest LinkedIn +

За първи път някои от най-известните изпълнения на Франк Синатра (Frank Sinatra), записани за Capitol Records и за собствената му музикална компания Reprise Records, са обединени в един албум.

Хронологично подреденото съдържание на Best of the Best започва с I've Got The World On A String от 1953 година, която е последвана от други 12 класики, които Франк Синатра записва за Capitol между 1953 и 1960 година, сред които са Young At Heart, You Make Me Feel So Young, All The Way и Come Fly With Me, както и песента Love And Marriage - главна тема към филмите "Женени с деца" и "Любов и брак".

Включени са също 10 от най-големите хитове на легендарния изпълнител, издадени от Reprise между 1962 и 1980 година: Night And Day, The Way You Look Tonight, Fly Me To The Moon (In Other Words), Strangers In The Night, My Way, Theme From New York, New York и др.

Албумът Best of the Best се разпространява в две версии – единична и двойна, във втората от които е включен неиздаденият до момента концертен запис на Франк Синатра от Сиатъл. И двете версии съдържат книжно тяло, в което са поместени спомените на Франк Синатра–син за всяка от песните, включени в компилацията.


Sinatra: Best of the Best (CD)

1. I’ve Got The World On A String
2. My Funny Valentine
3. Young At Heart
4. In The Wee Small Hours Of The Morning
5. Love And Marriage
6. You Make Me Feel So Young
7. I’ve Got You Under My Skin
8. The Lady Is A Tramp
9. Witchcraft
10. All The Way
11. Come Fly With Me
12. Angel Eyes
13. Nice ‘N’ Easy
14. Night And Day
15. The Way You Look Tonight
16. My Kind Of Town
17. Fly Me To The Moon (In Other Words)
18. It Was A Very Good Year
19. Strangers In The Night
20. Summer Wind
21. That’s Life
22. My Way
23. Theme From New York, New York

Sinatra: Best of the Best (2CD)

(виж по-горе)

CD 2:

1. Introduction/You Make Me Feel So Young  
2. It Happened In Monterey   
3. At Long Last Love  
4. I Get A Kick Out Of You  
5. Just One Of Those Things  
6. A Foggy Day   
7. The Lady Is A Tramp  
8. They Can't Take That Away From Me  
9. I Won't Dance  
10. Sinatra Dialogue   
11. When Your Lover Has Gone   
12. Violets For Your Furs   
13. My Funny Valentine   
14. Glad To Be Unhappy   
15. One For My Baby (And One More For The Road)   
16. (Love Is) The Tender Trap   
17. Hey! Jealous Lover    
18. I've Got You Under My Skin   
19. Oh! Look At Me Now  

Разпространява Animato Music/ EMI