Fluffy Birds

Pinterest LinkedIn +

Име: Fluffy Birds Жанр: Пъзел | Логически | Стратегия Производител: Game Duell Платформа: Андроид

Въпреки, че в играта основните герои са птички, не си мислете, че това е някаква имитация на Angry Birds. Доста игри бяха направени по подобие на това печелившо заглавие, но Fluffy Birds прилича по-скоро на Bejeweled, ако можем въобще да сравняваме.

Във Fluffy Birds, на играчите е дадено поле с многоцветни птички. Редовете и колоните трябва да бъдат местени за да образуват групи от три или повече еднакви цвята в редица или L-формация. За да успеете да преминавате нивата, ще трябва да разкривате определени цветове птици. Когато ги намерите, играта ще ви даде златно яйце и тогава ще трябва да паснете три златни яйца за да продължите нататък. Накратко, Fluffy Birds е пъзел игра с която съвсем лесно можете да убивате времето си. Има 3 различни режима на игра и 20 различни пъзела.

Fluffy Birds е симпатична, сладка и лесна за игра. Разбърквайте и местете цели редове и колони за да образувате групи от 3 или повече птици с еднакъв цвят. Опитайте се да съберете всички 12 яйца и преборете таймера в режим Casual. Настанете се удобно, отпуснете се и просто се наслаждавайте на Fluffy Birds в режим Relaxation. Тренирайте мисленето си с 20 различни пъзела в Puzzle режим.

Сподели.