"Фермата" 2015: Симеон и Райно със сигурност на финал, Алла и Нора влизат в битка

Pinterest LinkedIn +

След схеми, уговорки, стратегии и тактики напусналите 12 участници от "Фермата" избраха двамата финалисти, които ще се борят за голямата награда от 100 хил. лева.

С тази чест първо беше удостоен Симеон Найденов. Спортистът беше последният играч, който се присъедини към претендентите след напрегнат и епичен дуел с бившия полицай Димитър Господинов. 33-годишният баскетболист беше обявен за най-големия стратег в шоуто, тъй като се прояви едва в края на предизвикателството. Благодарение на липсата на активност той успя да изучи до съвършенстно Алманаха на фермера, а знанията му го спасяваха неведнъж.

Втори сигурен финалист е Райно Узунов. 50-годишният строител спечели седем гласа срещу пет за Альона Михайлова. Може би той не усвои ново умение, но пък успя да помогне на по-младите играчи да научат как са живели българите преди сто години.

В поредната битка в реалитито ще се изправят една срещу друга Альона и Нора Димитрова. Двете дами, които изградиха силно приятелство помежду си, ще играят две от три игри, което значи, че няма възможност за равенство между тях.

Сподели.