"Фермата" 2015: След изключителна мъжка битка Митко Господинов напусна играта

Pinterest LinkedIn +

След последния мъжки дуел между Симеон Найденов и Димитър Господинов във "Фермата" Митко се раздели с мечтата си да се пребори за голямата награда.

Битката между двамата беше най-ожесточената, която сме гледали досега в шоуто. Успешното преминаване през висящите дървени трупи коства на играчите жестоки усилия и истинска болка. Почти на финала Митко претърпя тежка контузия. Въпреки категоричните препоръки на лекарите да се откаже той реши да продължи да се бори в името на детето си. В крайна сметка Симо грабна първата точка.

Проблемите за бившия полицай продължиха и във втората част на дуела. Те трябваше да вложат всичките си сили в дърпането на горяща каруца. При първото рязко дръпване от страна на Митко коланът на опонента му се скъса, заради което той беше почти прегазен от нея. Но и това препятствие не беше непреодолимо и той спечели двете точки.

В последния рунд, оценен за три точки, трябваше да секат дърва за възможно най-кратко време. Двамата доказаха, че са истински мъже и победители, но Симо се справи с минута по-бързо, което прати Митко вкъщи.

"Благодаря на всички за тази магия. Нека Господ пази България, така тя ще пребъде не сто, а сто хиляди години", заяви той след отпадането си.

Сподели.