Райно Узунов е големият победител в първия сезон на "Фермата"

Pinterest LinkedIn +

"Фермата" избра своя първи победител и това е Райно Узунов , който грабна победата със 111 точки.

С бронзовия медал ще се прибере вкъщи Симеон Найденов, а на второ място финишира Нора Димитрова.

Финалът условно беше разделен на три части – вътрешно гласуване, дуел и зрителски есемеси.

Отпадналите 13 участници гласуваха не само за избор на финалисти, а дадоха своя вот и за този, когото смятат за най-достоен да спечели голямата награда от 100 хиляди лева. Шест от тях определиха за свой любимец Симеон, а Райно си спечели четири гласа. Аутсайдерът Нора, чието присъствие на този етап в шоуто учуди много от бившите играчи, спечели доверието на двама от тях.

Въпреки че Симо, Райно и Нора почти от месец са напуснали познатата им ферма, която върнаха към живот и превърнаха в спокойно местенце за живеене, те отново се върнаха към селското ежедневие. Тримата трябваше да доят крави, като Райно издои почти 600 грама точно за две минути и половина и дръпна в класирането с 13 точки.

Във втората битка отново видяхме позната задача. Състезателите хвърляха брадва от четири метра разстояние. В първия от петте опита никой не успя да уцели мишената, но в хода на играта точните изстрели заваляха. И тук Райно победи, като изненадващо Нора скъси разликата си със Симо и се добра до второто място.

В третата част те трябваше да разчитат на знанията си от Алманаха. Бяха зададени шест въпроса, като всеки от тях носеше две точки. И след този кръг на играта Райно водеше с най-много точки.

От най-голямо значение в крайното класиране беше зрителският вот, като всеки процент подкрепа беше равен на една точка.

Сподели.