Фенове протестират срещу Guns 'N Roses

Pinterest LinkedIn +

Италиански фенсайт на Guns 'N Roses беше закрит в знак на протест срещу продължаващата вече повече от 10 години сага около излизането на албума "Chinese Democracy". Предварително обявената дата за реализацията му 6 март беше променена за пореден път.

Уебмастърът на сайта gnronline.it е публикувал изявление, в което обосновава решението за закриване на интернет страницата: "Безкрайната сага "Chinese Democracy", липсата на уважение, яснота и малко лоялност са само някои от причините, които ни доведоха до това болезнено заключение. Досега нашите неприятели винаги са ни наричали "Аксел-фанатици" (и до някаква степен това е истина), но днес нямаме сили да поддържаме проекта на Аксел повече. Ако албумът се появи до февруари 2008 г., ние ще направим всичко възможно да отворим сайта отново, но ако пресрочи и тази дата, ще загубим домейна си и това ще е краят."

Най-новият албум на Аксел Роуз (Axl Rose) и компания "Chinese Democracy" е вероятно най-дългоочакваният запис в историята на рок-музиката. Само преди три месеца скандалният певец прекрати неочаквано турнето на групата, за да се концентрира върху работата по новото CD.
Сподели.