Фенове на Джони Деп обявиха война на Амбър Хърд

Pinterest LinkedIn +

Война беше обявена на актрисата Амбър Хърд в интернет, където със светкавична бързина се разпространява хаштагът #СправедливостЗаДжониДеп (#JusticeForJohnnyDepp).

Потребители на Twitter обвиняват Амбър, че обвиненията ù, според които бившият ù съпруг е упражнявал физическо насилие спрямо нея, са пълна лъжа. Възмущението им като цяло е и против стереотипа, че винаги мъжете са виновни за домашното насилие.

"Отстранете Амбър Хърд от всички организации, свързани с човешки права, в които участва. Тя е измамничка", твърди потребителка на име Зелда Фиц.
Пост в Туитър

Някои са възмутени дотолкова, че призовават актрисата да бъде премахната от предстоящия филм "Аквамен 2". "Деп най-после показа доказателство, че Амбър Хърд е насилникът. Нейните последователи трябва да замълчат. Надявам се, че "Warner Bros." ще я лишат от ролята на Мери, в противен случай вторият "Аквамен" ще се провали. Тя е животно", настоява друг потребител.

Запалените привърженици на Джони Деп обаче не спират дотук. Те настояват "Дисни" да го върне в ролята на Джак Спароу от поредицата "Карибски пирати", като за целта създадоха и хаштага #BringBackJackSparrow. 

Всички тези вълнения в социалните мрежи са свързани с това, че в хода на съдебно дело вчера стана известно, че самата тя е биела мъжа си. Като доказателство по време на процес между двамата беше приведен запис на разговор между бившата двойка, в който актрисата признава, че понякога просто губи контрол над ситуациите.

Джони Деп и Амбър Хърд се ожениха през февруари 2015 г. През май 2016 г. Хърд подаде молба за развод и обяви, че мъжът ù я бие. По-късно Деп заведе дело, с което иска от бившата си жена обезщетение от 50 милиона долара за клевета. Поводът е статия, в която тя нарича себе си "жертва на домашно насилие".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.