Фалшиво интервю в стил "Първичен инстинкт" със сръбския премиер взриви YouTube (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Трейлър на епизод от шоуто "Мисията невъзможна" ([Ne]moguća misija), в което известни личности от сръбския обществен и културен живот стават обект на инсценирани ситуации в стил Punk'd и българския му аналог "Сладко отмъщение", се превърна в един от най-виралните клипове в YouTube в последните дни на януари. От 29 януари до 1 февруари видеото, представящо сюблимните моменти в участието на сръбския премиер Ивица Дадич във фалшиво телевизионно интервю, генерира над 5,5 млн. импресии и стана водеща тема не само в сръбските медии, но и в международните информационни агенции.

Въпреки умерената му първоначална реакция, когато научава, че е станал жертва на [Ne]moguća misija, премиерът на Сърбия и лидер на социалистическата партия на страната (Социјалистичке партије Србије) е разпоредил провеждане на разследване по случая. Дадич е убеден, че с предаването се компрометира не просто неговата личност, но и реномето на Сърбия.

"Случаят се разследва, офисът на министър-председателя Ивица Дадич няма да допусне виновните да останат ненаказани", категоричен е съветникът към агенцията по национална сигурност Ивица Тончев, цитиран от Reuters.

Трейлърът на епизода вече е свален от официалния сайт на шоуто, а самото предаване няма да бъде излъчено от RTV Pink, но 90-секундното видео, налично в YouTube страницата на [Ne]moguća misija, дава достатъчно добра представа за сценария, който се е разиграл.

В него участват Дадич и Бранка Кнежевич - първата сръбкиня, снимала се за хърватския Playboy, която кани премиера в своето студио, за да го интервюира. 35-годишната красавица заимства своя образ от героинята на Шарън Стоун в култовата еротична лента Basic Instinct (Първичен инстинкт), избирайки за тоалет фрапантно къса и разголена рокля, под която не носи абсолютно нищо!

Седейки срещу Дадич, Кнежевич периодично прекръстосва крака, при което 47-годишният политик видимо губи самообладание от разкрилата се гледка към интимните части на водещата.

"Мога да кажа само добри думи за министър-председателя. Той е силен и решителен човек, истински мъж, достоен за позицията, която заема. Той е човекът, който трябва да управлява страната ни", заявява Бранка Кнежевич в интервю за сръбското издание Blic.

Според класацията в официалния сайт на [Ne]moguća misija най-гледаните епизоди на предаването са тези, чиито "главни герои" са американският кикбоксьор Боб Сап и сръбските поп звезди Dragica Cakana, Jelena Karleusa, Slada Delibasic и Goca Bozinovska. Дадич не е първият политик, въвлечен в [Ne]moguća misija – сред най-популярният епизоди е и този с участието на Nenad Canak – председател на Лига социјалдемократа Војводине на Сърбия и участник във Велики Брат VIP All Stars 2009.


Сподели.