Лестер след Big Brother All Stars: Всички Съквартиранти допринесоха за моята победа!

Pinterest LinkedIn +

Македонският участник Лестер в интервю пред Avtora.com, часове след като спечели Big Brother All Stars 2012, побеждавайки на финала на 17 декември другия претендент за голямата награда - Найден.

Avtora.com: Ще изкарате книжка, за да си карате колата, или ще я продадете и ще похарчите парите?

Лестер: Мисля да си задържа колата, защото тя ми е късмет. Ще изкарам книжка, на 22 години съм вече, време ми е. И така, ще си я карам.

.: Не мислите ли, че без подкрепата на Найден и изобщо участието му, благодарение на което имахте съмишленик и съучастник в Къщата, може би нямаше да спечелите?

Лестер: Всички съквартиранти допринесоха за тази награда. Найден беше много хитър и му идваха много простотии наум. Забавлявахме публиката. Трябва да благодаря на всички. Найден ми беше най-близък.

.: Ако бяхте зрител, кого щяхте да подкрепите? А ако бяхте продуцент на шоуто, бихте ли вкарали в All Stars и други участници от Балканския Big Brother на мястото на някои от българските?

Лестер: Сигурно Найден, защото сме си най-близки. Миро също, той беше много добър. Тях двамата и после другите. В Балканския Big Brother също имаше интересни участници, някои по-възрастни от мен. Само аз бях на 22, всички останали на по 30. 

.: Защо нямахте подкрепата на Македония? Медиите не отразяваха участието Ви, с изключение на някои инцидентни материали тук и там, а за Цеце се писа, че е напълно неизвестна, което не е точно така. Как си го обяснявате?

Лестер: Не се е предавало по македонска телевизия. Македонците сме интересни хора. Така се случи и в Балканския Big Brother, нямах много подкрепа. Не обвинявам хората, може да нямат пари, криза е. Да ти кажа честно, не знам - можело е да ме подкрепят, но не се случи.

.: Според ширещото се схващане човек участва в Big Brother колкото заради наградата, която в крайна сметка е само една, толкова и заради известността, която ще придобие. Изглежда, че сега вие сте по-популярен в България, отколкото в Македония. Не смятате ли да се опитате да се реализирате тук?

Лестер: Все още не знам какво ме чака. Засега трябва да минат няколко дни извън къщата, да си оправя нещата. Може да се пробвам в България, ако има добри предложения, защо не?

.: Демонстрирахте певчески талант и явно не само ви се пее, но искате да имате публика. Опитвали ли сте да пробиете в Македония – има ли сцена там. И не виждате ли в това още един стимул да останете в България?

Лестер: Аз трябваше да избирам дали да запиша песен и клип в Македония или да дойда тук. Избрах Big Brother и сега не знам ако се върна там, дали ще имам същите възможности. Ако тук се появи продуцент, бих могъл да пея и в България. Тоше Проески беше голям талант и бих искал да ходя по неговите стъпки, но който се е опитал да го копира, не е успял.

.: Ще поясните ли за частта със стриптийза? В страницата Ви във Facebook пише "Nikola radi kao model i menadžer po makedonskim klubovima, a bavio se i striptizom". За работа ли става дума или само за шоу, забавление с приятели?

Лестер: Преди да вляза в Балканския Big Brother ми зададоха въпрос "Работили ли сте нещо интересно, имали ли сте някоя по-паметна случка"? И аз се сетих за един случай, когато с един мой приятел от фитнеса се съблякохме по боскерки - не че сме правили стриптийз. И аз като го казах това и те ме писаха, че съм стриптийзьор във визитката. Който ме познава лично, знае, че аз не правя стриптийз и не съм стриптийзьор.

.: Имате две участия в Big Brother зад гърба си – кое беше по-голямо предизвикателство за вас?

Лестер: Мислех, че Балканският е голямо предизвикателство за мен, но сега бих избрал българския Big Brother.

.: Ние сме ентъртейнмънт медия, затова няма да ви задаваме въпроси, които са по-скоро политически, и все пак комфортно ли се чувствахте на българска територия, сред българи, които са ви повече конкуренти, отколкото приятели?  

Лестер: Много хубаво се чувствам в чужбина. Хората се отнасят с мен приятелски и аз ги чувствам повече като приятели. Този месец ми беше като почивка.

.: Има ли в Макодения популярни български артисти – музиканти, актьори, филми (Вече снимаме много кинопродукции), сериали? Ако не – как си го обяснявате? Вашата развлекателна индустрия доколко е развита – Цеце казва, че в модата липсват професионализъм, инвестиции и инициативност.  

Лестер: В България е много по-развит шоубизнесът. България е много по-голяма държава, а в Македония нищо не се случва. Само при избиране на Мис Македония, такива работи. Затова мисля за неща извън страната. Трябва на по-голяма територия, не в Македония.

.: Не смятате ли, че трябва да се лобира за популяризиране на българските продукции и артисти в Македония? Не заради друго, а защото сме съседни държави и можем само да спечелим от едно разширяване на пазарите си?

Лестер: Това би било супер, по-голям пазар ще има. Македонците могат да гледат български сериали, не ни трябва превод. Българските певици също са популярни – Преслава, Галена, Малина. Поп музика не чак толкова, но Орлин е по-известен.

Сподели.