Big Brother All Stars: Лестер от Македония е любимата реалити звезда на България

Pinterest LinkedIn +

Македонският участник Лестер спечели Big Brother All Stars 2012, побеждавайки на финала на 17 декември другия претендент за голямата награда - Найден.

"Цял живот ще помня това шоу, освен ако светът не свърши след пет дни", бяха първите думи на Любимата реалити звезда на България.

Другият представител на Македония в предаването - моделът Цеце Орешкова - не успя да скрие емоциите си, избухвайки в сълзи при обявяването на името на Лестер.

"Изобщо не сме се и надявали, че ще стигнем до финала. Не сме имали подкрепа в Македония, затова, България, обичам ви", сподели манекенката.

Самият Лестер, който се опита да напусне Къщата през оградата, каза още:

"Искам да благодаря на цяла България. Да успееш да победиш в чужда държава е нещо много трудно. Big Brother ме научи, че трябва да сме по-добри едни към други и че винаги трябва да търсим доброто у хората".

Освен Найден, който остана втори, за победа на големия финал се бориха ръгбистът Борислав и прохождащата пловдивска актриса Стойка, която се класира на четвърто място.

"Малко ми е кофти, но по-добре трети, отколкото втори. Тепърва ще разбера какво не ми достигна, за да спечеля", коментира Боби.

"Искам да бъда деликатен човек. Трудно ми е, но ще продължавам напред", заяви от своя страна Стойка.

На гости в студиото на Ники Кънчев бяха Магърдич Халваджиян, Къци Вапцаров, Камелия, Марта Вачкова и Иван Ласкин. Една от най-колоритните звезди във Vip Brother 2012 – певицата Люси Дяковска откри прякото предаване с пaрчето Let Me Entertain You на Robbie Williams.

Сподели.