Big Brother All Stars 2012: виж какво ще се случи на финала

Pinterest LinkedIn +

Три месеца след старта на Vip Brother 2012 тази вечер, 17 декември, ще бъде сложен край на първия All Stars сезон на Big Brother. Времето между излизането на Орлин Павлов като победител във Vip Brother 2012 и влизането на 13-те All Stars Съквартиранти, в това число Вяра, Надежда и Любов, чието участие започна още в хода на първия формат, бе едва 48 часа.

Тризначките отпаднаха от надпреварата за наградата преди финала, до който достигнаха само четирима души - Борислав, Стойка, Найден и македонецът Никола.

Една от най-колоритните звезди във VIP Brother тази година – Люси Дяковска се завръща в България специално за големия финал на Big Brother All Stars тази вечер. Заедно с още множество известни лица от екрана тя ще се включи в специално подготвения спектакъл за финала на шоуто.

За първи път в историята на Big Brother в България зрителите ще имат шанса да надникнат зад кулисите, за да разберат как всъщност се прави едно от най-успешните реалити предавания. Заедно с водещата Алекс Сърчаджиева, която ще демонстрира и танцовите си умения, феновете пред телевизионните екрани ще видят непоказвани кадри от продукцията и ще се запознаят с част от екипа й.

На живо в студиото с четиримата финалисти ще се срещнат гостите на Ники Кънчев – Магардич Халваджян, Къци Вапцаров, Камелия, Марта Вачкова и Иван Ласкин. Всички те, заедно със самите участници, ще проследят последните изненади на сцената.

Big Brother All Stars: Лестер е любимата реалити звезда на България>>

Сподели.