Facebook вече ни позволява да трием съобщения до 10 минути

Pinterest LinkedIn +

Facebook най-сетне ни позволява да трием съобщения от чата, но в рамките на 10 минути. Добрата новина е, че тези съобщения вече могат да се изтриват както от чата на подателя, така и от този на получателя. Страхотно решение за неща, които не сме сигурни, че искаме да кажем.

Така до 10 минути след изпращане на съобщение във Facebook подателят може да го натисне и ще открие, че бутонът за изтриване е заменен с "Премахване за вас". Но сега има и опция 'Премахни за всички", която изтегля съобщението от пощенските кутии на получателите.

За момента от социалната мрежа не разкриват дали смятат да удължат времето, в което имаме възможност да трием съобщения след тяхното изпращане.

Facebook Messenger никога не е имал опция Unsend, освен в своя криптиран продукт за секретни съобщения, където можете да зададете таймер за изтичане на разговори, или в Instagram Direct.

Сега всеки потребител на iOS и Messenger в световен мащаб ще получи функцията Unsend.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.