Емили Ратайковски напълно гола против двойните стандарти за красавици като нея и Ким Кардашиян

Pinterest LinkedIn +

Емили Ратайковски се чувства прекрасно в кожата си и го доказва с най-новата си фотосесия.

25-годишната Емили позира напълно гола за августовския брой на списание Harper's Bazaar, пресъздавайки сякаш лейди Годайва – аристократка, която според легендата е яздила кон гола по улиците на Ковънтри, Англия, за да защити поданиците си.

В интервю за изданието начинаещата актриса говори откровено за женствеността и защо така яростно защитава Ким Кардашиян при всеки отрицателен коментар заради пореден неин провокативен кадър.

"Започнах да се явявам по кастинги още когато бях на 15 за проекти на Disney, но не пасвах на изискванията. Те търсеха момичета, които още не са влезли в пубертета, а аз вече бях млада дама."


Заради ранното си развитие Емили се насочва към моделството.

"Бях много по-привлекателна от съучениците си. Учителите ми, приятелите ми и познати на родителите ми не разбираха какъв комплекс е това.

Ким може да бъде критикувана за много неща, но за мен беше важно да кажа: Дори такъв човек не заслужава подобно отношение. Цялата идея е, че когато тя се снима без дрехи, просто търси внимание. Не това е проблемът. Една жена може да търси внимание и в същото време да има какво да каже."Видеоклип, публикуван от Emily Ratajkowski (@emrata) на

Сподели.