Farrah Abraham срази Kim Kardashian на порно фронта, Backdoor Teen Mom с рекорден дебют

Pinterest LinkedIn +

В края на април 2013 г. Farrah Abraham даде да се разбере, че амбициите й за слава и богатство не са се изчерпали с участието й в шоуто на MTV Teen Mom и издаването на книгата My Teenage Dream Ended, подписвайки договор на стойност от почти 1 милион долара с Vivid за разпространението на 70-минутно порно видео, в което изпълнява… главната роля.

Само десетина дни по-късно (на 6 май 2013 г.) въпросният филм, наречен Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom, направи своя дебют във Vivid и с лекота разби досегашния рекорд на Ким Кардашиян за най-много гледания в рамките на 12 часа.

Повече от 2 млн. души са платили, за да гледат видеото, в което Farrah си "партнира" с James Deen, в деня на излизането му. Kim K и Ray J държаха досегашния рекорд с 600 000 гледания.

Поради прекомерната посещаемост в сайта на Vivid сървърите му не издържаха и в сутрешните часове на 6 май 2013 г. достъпът до него бе невъзможен за цели 9 минути – време, в което могат да се "случат" толкова много… неща, когато говорим за секс видео.

От администрацията на Vivid обаче са реагирали незабавно, осигурявайки допълнителни сървъри, така че всички техни потребители да бъдат… задоволени.

Сподели.