Kim Kardashian се съблече полугола и попита: "You Call This Fat?"

Pinterest LinkedIn +

Бременността на Ким Кардашиян (Kim Kardashian) трудно би могла да протича по-тежко във всеки смисъл на думата. Предвид факта, че вече е в последния триместър, 32-годишната приятелка на Kanye West без съмнение изпитва известен дискомфорт, още повече че през изминалите седем месеца тя наддаде доста повече килограми от препоръчителното, а именно 14-16 за цялата бременност.

В същото време Ким е избрала да се реализира в сфера, която не й позволява да се отдаде на пълна почивка и да се скрие от прожекторите – напротив, името й не слиза от страниците на таблоидите, а фоторепортерите и папараците я преследват на всяка крачка. Благодарение на тяхното усърдие целият свят може да види с какво е облечена Ким днес и по-важното – доколко добре й стои…

Последните горещи новини около Ким са свързани с появата й на Costume Institute Gala в Metropolitan Museum of Art (наричан още Met Ball) и смелото й решение да позира по бански от две части за Us Weekly.

Колкото и невероятно да звучи, оказа се, че изборът й на дълга рокля във флорален десен за свръхшикозния Met Ball предизвика много повече шум и е на път да се превърне в интернет меме с тоновете колажи и подигравателни коментари, които гравитират в Twitter и Tumblr в последните дни.

На един от най-разпространените Кардашиян, подобно на Мама Барба, се е трансформирала в диван, в който се "губи" елегантният, както винаги, Kanye West.

Американският актьор Робин Уилямс допълнително наля масло в огъня, като пусна следното съобщение в Twitter: I think I wore it better!, придружено с фотоколаж на Мисис Даутфайър и Ким Кардашиян от типа "открийте осемте разлики". Само за 24 часа този twit бе препратен над 140 000 пъти, а над 74 000 души го маркираха като любим.

Предстои да стане ясно дали полуголите й снимки от ваканцията й в Гърция в края на април 2013 г. ще вдигнат продажбите на US Weekly, както и дали решението й да отговори по този начин на подигравките ще предизвика повече адмирации или нова вълна подигравки.


Сподели.