Kanye West поиска ръката на Kim Kardashian с 15-каратов диамант и Lana Del Rey (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Четири месеца след раждането на дъщеричката им North West и 18 месеца след началото на връзката им Kanye West поиска ръката на Ким Кардашиян (Kim Kardashian) навръх 33-ия ѝ рожден ден (22 октомври 2013 година).

Както подобава на двойка от подобен калибър, събитието трудно може да мине незабелязано, най-малкото заради внушителния пръстен с 15-каратов диамант, с който ексцентричният рапър постави съдбовния въпрос на своята бъдеща съпруга – въпрос, който тя чува не за първи път и на който вече два пъти е отговаряла положително. И този път отговорът е "Да", а освен с подаряването на пръстен West е спазил традицията, падайки на едно коляно пред своята любима.

Дотук с традициите — останалото е шоубизнес или просто бизнес, от който печелят мнозина (като например бижутера, изработил пръстена, папараците, преследващи с риск за здравето си звездната двойка, наричана Kimye, репортерите на TMZ, които първи отразиха новината и мн. др).

Защото само бизнес за милиони може да позволи на 36-годишния рапър, продуцент, филмов режисьор и моден дизайнер лукса да наеме цял стадион (изръсвайки се с $35 000), и то не кой да е, а AT&T Park - терена на Giants.

Според информацията, изкопчена от таблоида TMZ, West е качил Ким на самолет до Сан Франциско и, веднага щом са кацнали, я завел на стадиона, където я очаквал цял оркестър. При появата им музикантите засвирили Young and Beautiful на Lana Del Rey – една от любимите песни на Kim, включена в саундтрака на продуцирания от Jay Z саундтрак към The Great Gatsby, а на видео стената зад тях се появил надписът: "Ще се омъжиш ли за мен?".


Сподели.