Един от най-влиятелните съвременни футуристи – Брайън Солис – пристига в София

Pinterest LinkedIn +

Един от най-влиятелните съвременни футуристи –Брайън Солис –пристига в София на 31 май. Дигиталният анализатор идва за конференцията DigitalK 2018, която ще се проведе под мотото "Бъдещето не чака". Световноизвестният лектор ще представи новите бизнес модели и възможностите, породени от дигиталната трансформация, и ще даде практически насоки на представители на бизнеса в България на специално организиран уъркшоп.

Брайън Солис е главен анализатор и футурист в Altimeter – дигиталното аналитично звено на Prophet – и е признат за един от най-големите дигитални анализатори на нашето време от главните изпълнителни директори на водещи марки по света. Освен това Брайън е автор на седем бестселъра, сред които "X: The Experience Where Business Meets Design", "What’s the Future of Business?" и "The End of Business as Usual".

Освен предсказания за бъдещето на бизнеса от Брайън Солис посетителите на DigitalK 2018 ще могат да получат отговори и на други актуални въпроси като: как ще се развие изкуственият интелект, какво да очакваме от fintech технологиите и какви са най-новите тенденции в комуникационния бизнес. Конференцията ще събере над 30 международни експерти, сред които Джон Гарджуло, Airbnb, Макс Аморделузо, Amazon Alexa и Джоел Хюс, IndieGoGo. Сред лекторите са основателят на стартъпа TenX –Джулиан Хосп, чиято технология позволява криптовалутите да се използват като разплащателно средство навсякъде и по всяко време, както и Тин Ханг Лиу, основател и изпълнителен директор на Open Motors, който ще представи автономните коли и бъдещето на градската мобилност.
Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.