"Innerglow" представят "Little Magnets" – нов сингъл с футуристично видео

Pinterest LinkedIn +

С нова песен и необичаен видеоклип стартира годината за младата българска банда "Innerglow". Песента се казва "Little Magnets", а от днес можете да гледате и футуристичното видеото към нея.

Петият сингъл на бандата е мелодичен, с електронно рок звучене и страхотни вокали и определено можем да кажем, че е на нивото на всичко, което познаваме под името "Innerglow": съвременна авторска музика със собствен стил, който бандата успешно налага и поддържа досега.

"Little Magnets" е сред любимите песни на публиката и неслучайно момчетата решават, че е дошло времето да запишат точно нея. За видео пък решават се доверяват отново на режисьора Николай Драганов и оператора Борил Петров от "Electricity Production". Видеоклипът е футуристичен и нестандартен, с космически елементи. В него има отвличане и в крайна сметка – отлитане. За снимките е подбрана малко известна, но много въздействаща локация – пантеонът "Майка България" в село Гургулят. Усещането без съмнение е магично, неземно и космическо и е в синхрон със звученето на песента.

"Innerglow" са Тодор Ковачев – вокали и кийборд, Матей Христосков – ударни и Петър Желев – китара. За три години от създаването си бандата не спира да работи и създава авторска музика, става все по-разпознаваема на българската музикална сцена и не се страхува да експериментира. Групата е част от инди лейбъла "Homeovoxmusic" на китариста на "Остава" Георги Георгиев.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.