Дванадесети сезон на "От местопрестъплението" стартира в българския ефир

Pinterest LinkedIn +

На 15 май в ефира на Нова ТВ стартира премиерният за България 12-ти сезон на "От местопрестъплението". Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден от 22:30 ч.

Тед Дансън (Ted Danson) е новият шеф на разследващия екип криминалисти в "От местопрестъплението" (CSI).

Американският актьор, станал популярен с ролята си на бармана Сам Малоун от сериала "Бар Наздраве", тук влиза в ролята на Ди Би Ръсел (D.B.Russell). Той идва на мястото на Рей Лангстън, след като актьорът Лорънс Фишбърн (Laurence Fishburne) отказа да продължи участието си в продукцията.

Любопитно около образа на Дансън е, че за разлика от предшествениците си, Ди Би Ръсел – неуспял автор на криминални романи, има семейство и четирима сина, което е новост за сюжета на сериала.

Именно покрай книгите той се запалва по разплитането на престъпленията и започва работа като криминалист – първо в Сиатъл, след това във Вашингтон, а накрая - в Лас Вегас. Заставайки начело на екипа, той ще трябва да се справя не само с криминалните случаи, но и с настроенията на останалите членове, които все още преживяват отстраняването на Рей (Лорънс Фишбърн).

Друга нова звезда, която зрителите ще видят в 12-ти сезон, е Елизабет Шу. Тя ще влезе в ролята на консултанта Джули Финлей.

Сподели.