Двама братя елфи, един вълшебен подарък и много приключения в новия трейлър на "Напред"

Pinterest LinkedIn +

"Дисни" и "Пиксар" не спират да ни изненадват с все по-шантави сюжети и разкриване на светове, които дори най-развинтената фантазия не може да сътвори. "Напред" е изключително цветната и иновативна продукция, с която създателите на "Университет на таласъми" са решили буквално да ни потопят в една нова реалност, в която кентаврите боядисват стени, малки симпатични динозаври поддържат зелените ливади пред всеки дом, а така обожаваните в наши дни еднорози са тези неприятни същества, които ровят по кофите.

В новия трейлър на "Напред" ставаме свидетели на бурната младост на главните герои – братя елфи, които са готови да изпитат характера и волята си до краен предел. И двамата вече са навършили 16 години и е време да получат безценен подарък, завещан от баща им  жезъл с изключителни магически сили, с който биха могли да го върнат към живота. Ще разполагат обаче само с 24 часа, за да предприемат пътуването на живота си и да разкрият истина, която се крие в необикновения дар. Дали мечтата им поне за малко, поне за последно да видят пак обичания си баща ще се сбъдне и какво ще се случи в най-ексцентричната реалност, която сте виждали?

Режисьор и сценарист е Дан Сканлън ("Колите"), а продуцент е Кори Рей. Това е и екипът, който стои и зад "Университет за таласъми". Музиката е на Джеф Дана ("Добрият динозавър") и Михаел Дана ("Животът на Пи").

"Напред" идва в кината на 6 март 2020 г.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.