Дует "Мания" отбеляза 20 години на сцената

Pinterest LinkedIn +

С изключително вълнуващ шоу спектакъл дует "Мания" отбеляза 20 години на сцената. Българският поп дует събра много свои фенове и приятели, за да отпразнува с всички тях юбилея си. Събитието се проведе в столичния клуб "Music Jam", а двучасовото изпълнение на живо, което бяха подготвили двете сестри Даниела и Юлия,  буквално "взриви" публиката в залата. 

Гостите на концерта останаха очаровани от изпълненията на дует "Мания" и на специалните гост изпълнители, дошли да уважат празника: музикантите от "Акага", народната певица с космически глас Янка Рупкина, актьорът и певец Орлин Павлов, цигуларката Таня Тингарова, артистът Георги Пейчев (Жоро Степа), танцьорите от ансамбъл "Чинари" и нюйоркския басист Sly Geralds. С рапъра Джулиъс Селестин юбилярките изпълниха един от по-новите си хитове – "Първа среща".

Откриването на спектакъла, чийто водещ беше "гласът" на "БГ радио" Наско Стоянов, бе повече от въздействащо благодарение на огненото и светлинно шоу на "Палячи", на балет "TL Dance" с хореограф Теодора Лишева, на изпълнението на гайдаря Мартин Лямов и беквокалистите Деля Харалампиева, Стефания Гемеджиева и Витали Езекиев.

Една от големите изненади на вечерта бе дебютът на голяма сцена на 12-годишната дъщеря на Юлия – Nessy I (Ванеса), която показа завидни умения в хип-хоп римите, а също и забележителното соло на китара на бащата на двете сестри Ташо Петков. Семейното изпълнение на четиримата несъмнено умили и трогна всички гости, сред които бяха и Етиен Леви и Краси Аврамов. 

Юбилейният концерт завърши с тематична за празника торта с лика на двете сестри от "Мания", с ефектни фойерверки и с многобройни букети с цветя. Аплодисменти получи и целият екип, отговорен за организацията на събитието, и най-вече режисьорът и сценарист на шоуто Иван Иванов.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.