Чуйте дуета на Боби Ваклинов и Валентина Александрова – "Луда"

Pinterest LinkedIn +

"Луда" е нова песен, в която младата българска певица Валентина Александрова страстно предизвиква повелителя на "Златния скункс" Боби Ваклинов, а ефектът е парче със силен заряд за бурно лятно удоволствие.

Парчето е българска версия на вечния хит "Loco" на "Pachanga", записана след официалното одобрение от създателите.

"Преговорите се случиха благодарение на Камен Спасов, който като един класически гуру на музикалния шоубизнес много бързо асоциира идеята ми за силен летен хит с този на "Pachanga". Свърза се с тях, представи проекта и се заехме с реализацията" – разказва Валентина.

На местна почва върху "Луда" се трудят Георги Желев (аранжимент), Мага Алиев (миксиране), а режисурата на клипа е поверена на Стефан Маринов. Що се отнася до палавия текст, той се ражда в главите на Монти и на Боби Ваклинов, който е и в "главната мъжка роля" във видеото.

Зрителите го познават като атрактивен шоумен, но и сериозен журналист, а напоследък вече е популярен и като рап звезда. Валентина споделя, че харесва в него излъчването на мачо, съчетано със слънчевия характер и позитивното послание в римите му.

Валентина е изпълнител и модел, а освен това се занимава и с танци. В момента тя е част от турнето "Криско и Филхармонията". До края на годината предстои да излезе и филм, в който тя изпълнява главната женска роля.

Ваклинов е популярен като репортер на "Господари на ефира", но през 2017 г. той издаде и песента "Сомнамбул" със специалното участие на актрисата и модел Диляна Попова в клипа към нея. В началото на 2019 г. пък представи следващото си парче "Оригами", в което заложи на парти звучене. Очевидно музикалната му кариера предстои!

Чуйте дуета "Луда":

Сподели.