Нов дует: Ваклинов и VenZy представят клипа към "Самодива" (видео)

Pinterest LinkedIn +

Пеещият шоумен Боби Ваклинов и R&B изпълнителят VenZy избират да нарекат новата си обща песен "Самодива". Песента, която отговаря на всички критерии за съвременно и модерно звучащо парче, поставя по причудлив начин темата за търсенето на идеалната половинка – ако не можеш да я откриеш, по-добре я изобрети!

Футуристична работилница, двама млади учени и едно красиво "изобретение" – с новото си парче Боби Ваклинов и VenZy ни пренася в свят, който е едновременно мрачен и изкушаващ. Двамата правят съвременен прочит на легендите за самодивите. Историите за тези красиви, но опасно коварни жени, не спират да изплуват от миналото.

Във видеото обаче двамата герои надникват в бъдещето. Сглобяването на андроид от женски пол, който освен че изглежда съблазнително, може да изпитва чувства и дори да се влюбва, е възможно. Атмосферата е "кибер" – пъстра смесица от ретро елементи и нови технологии – подходящ терен за създаване самодивата на бъдещето!

Сюжетът ни среща със смахнатия учен (Боби) и неговия "чирак" (VenZy), които работят усърдно върху общия си проект, възпят по следния начин:

"Тя е светица, в грях облечена,
Тя е лъжа като истина изречена!
Тя е илюзия, измама зрителна,
Паник атака е и успокоително!"

Музиката и аранжиментът на "Самодива" са дело на Mitko Beats, а текстът е на самите изпълнители. Режисьор на ефектното видео е Павел Симеонов-Shutterflow. В ролята на самодивата от бъдещето пък се превъплъщава Ивомила Петкова – победителката от първия сезон на шоуто на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз – "InstaQueen". Невероятният ù вид е дело на топ гримьорката Грета Великова. 

Сподели.