"Милиони причини": най-новият дует на Вензи с младата певица Лидия Ганева

Pinterest LinkedIn +

Младата изпълнителка Лидия Ганева записа дует с Вензи. Песента им се казва "Милиони причини" и е създадена по музика и текст на Владимир Ампов-Графа и Илия Григоров.

"За мен тази песен е важна заради посланието, в което всички трябва да се вслушат. Има милиони причини да бъдем щастливи!", казва звездата от Детската Евровизия Лидия. Младата певица допълва: "За мен е истинска чест да работя с Графа и "Монте Мюзик". Песента е съвместен проект с прекрасния Вензи, който е истински пример за мен и нашето поколение".

Във видеото, което е снимано в Пловдив, участват много от приятелите на младата певица. Режисьор на клипа е Добромир Николов.

Лидия пее от 6-годишна и е носител на множество отличия от национални и международни конкурси. През 2016 г. печели българската селекция за Детската Евровизия "Децата на България са супер". Там се запознава и с Вензи, който е част от журито. С песента на Владимир Ампов-Графа "Вълшебен ден" млада пловдивчанка представя България на конкурса в Малта и завършва девета.

Сподели.