"Шесто чувство" е любовна песен" − призна VenZy пред Avtora.com

Pinterest LinkedIn +

Песента "Шесто чувство" на VenZy и група "СкандаУ" e най-излъчваната българска песен в музикалния радио и телевизионен ефир в момента. Само месец след появата си парчето спечели симпатиите на феновете и оглави няколко водещи български музикални класации.

Големият интерес стана причина и за появата на специалната акустична версия на "Шесто чувство" с участието на Цвети от българския риалити сериал "София − ден и нощ". А освен това се превърна и в повод да зададем няколко бързи въпроса на VenZy.

Avtora.com: VenZy, признай − любовна песен ли е "Шесто чувство", или любовта в днешно време е отживелица?

VenZy: Определено "Шесто чувство" е любовна песен, все пак това е едно от най-вдъхновяващите неща на света и ако дойде момент любовта да е отживелица, се надявам да съм на друга планета (вярвам в прераждането хаахах)... 

.: Твоят музикален стил подлежи ли на еднозначно определение?

VenZy: Не подлежи и съм изключително щастлив от този факт. 

.: Сам ли пишеш текстовете на песните си?

VenZy: Помагат ми много талантливи хора от Монте Мюзик, на които съм безкрайно благодарен. Пиша и аз сам, но още трупам увереност. 

.: Само с музика ли се занимаваш? 

VenZy: Музика, музика и пак музика!!! 

VenZy

.: Какво (кой) те вдъхновява? 

VenZy: Почти всичко може да ме вдъхнови. Е, разбира се, имам си и скрити козове (нямаше сила, която да го накара да ни разкрие кои са тези скрити козове, бел. Avtora.com).

.: Повечето ти песни са дуетни – с кого ще бъде следващата ти колаборация или продължаваш соло?

VenZy: Иска ми се да направя малко самостоятелни песни, което в никакъв случай не означава, че ще спра и с колаборациите.

.: Планираш ли албум? Кога?

VenZy: Да и много се вълнувам, защото това е един много специален момент в живота на всеки творец. Работим усилено и скоро ще имаме резултат :) 

В заключение музикантът разкри, че успешната му колаборация със "СкандаУ" ще бъде част от предстоящия рилийз, в който ще намерят място още парчета "Номера сменен", "Въпрос на време", "Щом ти си до мен" и други популярни парчета.

Сподели.