VenZy и СкандаУ разбиват конкуренцията с "Шесто чувство"

Pinterest LinkedIn +

VenZy и СкандаУ направиха премиера на общото си парче "Шесто чувство". Музиката е на Algoriddim и VenZy, за текста силите си са обединили поп изпълнителят Илия Григоров и момчетата зад хитовия рап дует – Лъчезар Евтимов и Йонислав Йотов. Режисьор на видеото е Люси Иларионов. "Благодаря и на всички Вас, хората, които продължавате да сте тук и да цените това, което правя, хората, които не спирате да подкрепяте мен и колегите ми в нелеката задача да издигнем БГ музиката толкова високо, че да ни чуят и видят не само в Европа, но и по света, защото отдавна го заслужаваме", гласи малка част от поста на VenZy във Facebook, с който той благодари на всички, замесени в създаването на песента.

VenZy и СкандаУ направиха премиера на общото си парче "Шесто чувство". Музиката е на Algoriddim и VenZy, за текста силите си са обединили поп изпълнителят Илия Григоров и момчетата зад хитовия рап дует – Лъчезар Евтимов и Йонислав Йотов. Режисьор на видеото е Люси Иларионов.

"Благодаря и на всички Вас, хората, които продължавате да сте тук и да цените това, което правя, хората, които не спирате да подкрепяте мен и колегите ми в нелеката задача да издигнем БГ музиката толкова високо, че да ни чуят и видят не само в Европа, но и по света, защото отдавна го заслужаваме", гласи малка част от поста на VenZy във Facebook, с който той благодари на всички, замесени в създаването на песента.


Сподели.