Няма "Нищо случайно" в новата песен на VenZy, Вики Георгиева и Ники Бакалов

Pinterest LinkedIn +

"Нищо случайно" е заглавието на общата песен на Ники Бакалов, VenZy и Виктория Георгиева. Само ден след излизането си парчето дава сериозни индикации, че ще се превърне в един от хитовете на лято 2016.

Заедно с новината за новия проект от Монте Мюзик официално обявиха и присъединяването на нов член към музикалното им семейство – Виктория Георгиева. Синеоката певица стана известна с участието си в телевизионното шоу X Factor, в което оцеля почти до финала.

Песента звучи свежо, лятно, носи положителни емоции и добро усещане. Това е и целта на продуцентския екип, а за реализирането освен изпълнителните принос имат и Борислав Бояджиев – DJ Борче, който я аранжира, Илия Григоров, който допълва частта на VenZy към композицията на Ники Бакалов и заедно с Прея са автори на текста.

Режисьор на видеото е Bashmotion, а снимките са направени на красивите плажове на Ситония, Халкидики, чиято атмосфера перфектно допълва общото настроение на песента.

"Оказва се, че няма #‎НищоСлучайно в поредицата от събития, които направиха този проект такъв, какъвто е!... Пожелаваме Ви лято и емоции положителни като тези във видеото и песента, защото дори в случайностите няма #‎НищоСлучайно!", пише на Facebook страницата си Монте Мюзик.

От компанията допълват, че съвсем скоро може да очакваме и новия сингъл на Михаела Филева.


Сподели.