"Добър живот": Чуйте току-що излезлия нов хит на Pavell & Venci Venc`

Pinterest LinkedIn +

Набиращото популярност дуо  Pavell & Venci Venc`явно няма никакво намерение да забавя темпото. От началото на годината до момента те избухнаха с цели 6 проекта – "Кифли, батки, кеш", "Fake Profile", "Срещу мен" с Дара, "Stay Open" с Diplo и МØ, "Ти губиш" с Ева Пармакова, а след последния си летен хит "Хавана" те зарадваха феновете си с още едно чисто ново парче. С позитивното послание и още по-позитивно заглавие то също има големи шансове да се превърне в поредния им хит.

"Когато инвестирате във време, в емоции, в щастие и в любов получавате какво? Отговорът - един "Добър живот"!", представиха музикантите песента в официалния си профил във Facebook преди минути, когато пуснаха и клипа към песента. 

Изпълнителите са се потрудили не само върху музиката и текста на новото си парче, но също така са режисирали и видеото заедно с Петко Андонов. В допълнение Павел свири и на саксофон.

"Добрият живот идва само тогава, когато спреш да го търсиш на всяка цена и започнеш да бачкаш за него!", споделят Pavell & Venci Venc'.

Видеото на "Добър живот" е заснето на плажа в Лозенец и в него участват някои от най-близките приятели на Павел и Венци. Дали им е било забавно, може да прецените сами: 

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.