Pavell & Venci Venc’ се включиха в глобалната музикална кампания "Stay Open". Чуйте най-новата им песен!

Pinterest LinkedIn +

Pavell & Venci Venc’ представят първото си участие в международен проект – българската версия на песента "Stay Open". Тя е съвместно изпълнение на българското хип-хоп дуо, световноизвестния диджей и продуцент Diplo и датската певица MØ. С участието си в колаборацията Pavell & Venci Venc’ стават и първите български артисти, които се включват в глобалната музикална кампания "Stay Open".

Премиерата на едноименния сингъл в изпълнение на Diplo и MØ ft. Pavell & Venci Venc’ се състоя вчера, 20 юли, в 18:00 часа в каналите на "Вирджиния Рекърдс" в YouTube & VBOX7, както и в българския радио и телевизионен ефир. 

Автори на българския текст са Pavell & Venci Venc’, а Diplo и MØ са част от авторския екип, създал музиката и аранжимента на песента. Песента "Stay Open" носи свежо и лятно настроение със заразителен бийт и запомняща се мелодичност.

"Когато излезе песента "Lean on", си пожелах някой ден да направим проект с такъв артист. Ето че съдбата си знае работата и няколко години по-късно двамата с Павел изкарваме парче с Diplo & MØ" – споделя Venci Venc’. "Вълнувам се искрено, защото това, което направихме, е наистина мощно! Да имаме обща песен с Diplo & MØ е сбъдната мечта"  добавя Pavell.

Всички фенове на Pavell & Venci Venc’ могат да се забавляват с тях на специално организиран флашмоб, който ще се състои на 22 юли (неделя) от 18:00 ч. на бул. "Витоша" 57. Дуетът ще изпълни за първи път на живо песента "Stay Open", както и някои от най-големите си хитове.

А ето и как звучи най-новото лятно парче на българския дует – "Stay Open", Diplo & MØ feat. Pavell & Venci Venc':

Сподели.