Чуйте "Хавана" – най-новия горещ хит на Pavell & Venci Venc`

Pinterest LinkedIn +

Броени дни след като пуснаха последното си парче "Срещу мен", което изпълняват заедно с Дара, музикантите от хитовото дуо Pavell & Venci Venc`представиха още една чисто нова песен, която при това има интересна история. 

С новия си хит "Хавана" и тематичното видео, което заснеха в столицата на Куба, двамата сбъдва мечтата на своя тур мениджър и приятел Стефан, чийто дядо е балкански шампион по джудо през 1968 г. Благодарение на спортната си кариера победителят обикаля целия свят, а престоя си в Куба определя като най-щастливия период от живота си. Разказите за културата и красотата на Хавана превръщат пътуването в голямата мечта на внука му, разказват от шоуто "Гласът на България", в което Павел и Венци са водещи.

Музикантите решават да изненадат Стефан с пътуване до желаната дестинация. По време на записа на демо версията на новата си песен те спонтанно решават да промени текста и аранжимента, след което и самата песен получава ново име – "Хавана". Следващата стъпка е пътуване до екзотичната дестинация, а резултатът от всичко това е един красив клип, който може да видите тук:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.