Джони Деп е хамелеон каубой в "Ранго" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Филмовата звезда Джони Деп (Johnny Depp) радва с гласа си малки и големи в новото анимационно комедийно приключение "Ранго" (Rango), което отвежда зрителя на щура разходка из Дивия Запад. Историята на симпатичния и добродушен хамелеон, който се изправя пред кризата на самоличността, за да открие цената на мечтите си, среща отново холивудския секссимвол и режисьора Гор Вербински (Gore Verbinsky).

Двамата работиха заедно по първите три части на хитовата поредица "Карибски пирати"(Pirates of the Caribbean), преди Гор Вербински да бъде заменен в това амплоа от Роб Маршал (Rob Marshall), който стои зад реализацията на сикуела "В непознати води".

Сюжетната линия в "Ранго" проследява приключенията на едноименния хамелеон, който попада в пустинния и въоръжен до зъби град Прах. Там той е посрещнат като последната надежда, която градът очаква в битката си със свирепи създания.

В лентата откриваме още гласовете на Айла Фишър, Тимъти Олифант, Бил Най и др. познати имена, като във филма ще можем да се насладим и на новата техника на заснемане Emotion Capture, пренасяща реалните емоции на героите върху техните рисувани персонажи. "Ранго" тръгва по българските екрани на 11 март.


Сподели.