Ранго (Rango)

Pinterest LinkedIn +


Джони Деп (Johnny Depp), Тимъти Олифант (Timothy Olyphant)  и Исла Фишър (Isla Fisher) озвучават анимацията "Ранго" на режисьора Гор Вербински (Gore Verbinski). 

САЩ, 2011, 91 мин. Режисьор: Гор Вербински Сценарист: Джон Логан Озвучен от: Джони Деп, Айла Фишър и др. Анимация, адвенчър, комедия

За филма:

Холивудската звезда Джони Деп и небеизвестният режисьор Гор Вербински се завръщат като тандем четири години след последния си съвместен проект - "Карибски пирати: На края на света". Новото им заглавие е анимационната комедия "Ранго" - свеж и вълнуващ поглед върху класическата легенда за Запада и вечния аутсайдер, който спасява града и самия себе си (или пък иронично намигане към неостаряващия Клинт Истууд в най-популярното му актьорско амплоа).

Дори и само с гласа си, холивудският секссимвол успява да забавлява малки и големи в първата анимация на студиото за спец ефекти на Джордж Лукас Industrial Light&Magic, героите се озвучават още от имена като Исла Фишър, Тимъти Олифант и др.

Историята:

Ранго е хамелеон, който живее в терариум и мечтае да е безразсъден авантюрист. Един ден той случайно попада в пустинния и въоръжен до зъби град Прах, където е посрещнат като последната надежда на жителите в битката им с редица свирепи създания. Множеството ситуации, изпълнени с екшън и неочаквани схватки го превръщат действително в героя, който дотогава само се е преструвал, че е.


Сподели.