Джим Кери взриви YouTube с любовно съобщение до Ема Стоун (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Година след края на връзката му с американската ТВ звезда, актриса, модел и бивша плеймейтка Джени Макарти (Jenny Mccarthy), продължила пет години, 49-годишният комедиант, писател и музикант Джим Кери (Jim Carrey), отличен с награди Златен глобус за превъплъщенията си в драмите The Truman Show и Man on the Moon, отново е влюбен. Или поне в този се опитва да убеди целия свят и в частност обекта на чувствата си - над два пъти по-младата от него Ема Стоун (Emma Stone).

Кери публикува в YouTube видео съобщение, с което се обяснява в любов на 22-годишната актриса, изпълняваща една от главните роли в актуалния No.1 в американския боксофис The Help, както и в издадения по-рано това лято Crazy, Stupid, Love и романтичната комедия Friends with Benefits, в която си партнира с Натали Портман и Аштън Къчър.

До момента двамата не са работили заедно, нито им предстои съвместен проект, като единствената им документирана пресечна точка е церемонията по връчването на тазгодишните филмови награди на MTV, раздадени през юни, когато стояха един зад друг.

Джим Кери е чувствително по-слабо ангажираният актьор от двамата в последно време, участвайки в едва три филма през последните три години - I Love You Phillip Morris, анимацията A Christmas Carol и издадената през юни 2011 г. семейна комедия Mr. Popper's Penguins, която дебютира под No.3 в боксофиса, в сянката на Green Lantern и Super 8.

Застанал в максимална близост до камерата на персоналния си компютър, на фона на всекидневната в дома си, с напълно сериозно изражение и глас, Кери декларира привличането, което изпитва към Стоун, описвайки я като "прелестна по всички възможни начини, умна и сърдечна".

"Ако бях чувствително по-млад, щяхме се оженим и да имаме сладки малки дечица с лунички по личицата", продължава роденият в Канада актьор, който неотдавна стана дядо, а през януари догодина ще навърши 50 години.

"Щяхме да се смеем от сутрин до вечер, да ходим на къмпинг, да си разказваме истории за призраци край лагерния огън, да играем на зарове... А сексът!... (където многоточието илюстрира серия изразителни мимики, подсказващи картината, нарисувана във въображението му). И всеки ден, до края на живота си, ти щеше да благодариш на Бога за това, че съм бил на подходящата възраст, за да бъда с теб".

Джим Кери публикува и няколко съобщения в своята страница в Twitter, отнасящи се до въпросния видеоклип, в едно от които разкрива, че посещаемостта на официалния му сайт дотолкова се е увеличила, че временно е бил блокиран. В друго той признава, че съобщението до Ема Стоун е "комедиен номер, но най-забавният момент е, че всяка моя дума е истина", внасяйки още по-голямо объркване с думите: "Често ме питат дали съм сериозен или си правя шега. Отговорът е "ДА!". ?;^]".

До момента Ема Стоун, чиято следваща екранна поява ще е в The Amazing Spider-Man, в който си партнира с Андрю Гарфийлд, не е направила изявление под каквато и да било форма във връзка с признанието на Кери. Вместо това, в официалния сайт на актрисата са публикувани множество подобни видео съобщения, изпратени от нейните фенове.


Сподели.