Спайдърмен налази мрежата! Дебютен постер и трейлър на The Amazing Spider-Man

Pinterest LinkedIn +

Columbia Pictures разпространи дебютен трейлър на една от най-амбициозните си продукции не само за 2012-та, но въобще за следващите години - The Amazing Spider-Man.

Рестартът на култовата поредица, която вероятно винаги ще свързваме с имената на Сам Рейми (Sam Raimi) и Тоби Магуайър (Tobey Maguire), е възложен на режисьора Марк Уеб (Marc Webb) и титулярната двойка Андрю Гарфийлд (Andrew Garfield) - Ема Стоун (Emma Stone).

Дали обаче, триото, спомогнато от имена като Денис Лиъри, Мартин Шийн (Martin Sheen), Сали Фийлдс, Джулиан Никълсън (Julianne Nicholson), ще успее да грабне вниманието ни така, както го правеха преди от Sony/Columbia, ще разберем през лятото на 2012 година, когато с нетърпение ще очакваме и крайния резултат от разходката на "Невероятният Спайдърмен" в боксофиса.

За първи път епичният блокбъстър идва и в модерния 3D формат, така че интрига определено не липсва. До датата 3 юли 2012 година ви предлагаме кадри, първи официален постер и първи официален трейлър на The Amazing Spider-Man.


Сподели.