Джиджи Хадид роди дъщеря на Зейн Малик

Pinterest LinkedIn +

Американският супермодел Джиджи Хадид роди момиченце. Новината съобщи самата тя в своята страница в Instagram.

25-годишната манекенка публикува черно-бяла снимка с ръчичката на бебето. В кадъра е и ръката на таткото - популярният певец Зейн Малик. "Момиченцето ни дойде при нас и промени нашия свят. Много съм влюбена" - написа майката.

Малик също публикува подобна снимка в своя Instagram и сподели с феновете си, че няма думи, с които да опише как се чувства в този миг. "Любовта към това малко човече е нещо, което самият аз не мога да разбера. Благодарен съм за това, че я познавам, горд съм да я нарека моя и съм признателен за живота, който ни предстои заедно", възкликна щастливият татко.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.