DJ Fedde Le Grand идва за коледно шоу у нас

Pinterest LinkedIn +

"Очаквайте много изненади през цялата нощ, защото идвам с приятели, за да отпразнуваме заедно края на една прекрасна година", заяви един от най-добрите диджеи в света Fedde Le Grand, който ще направи ексклузивно коледно шоу в Националния дворец на културата (НДК) на 22 декември. 

Безспорен пионер на електрониката, Fedde Le Grand е считан за една от определящите фигури в света на хаус музиката. В последното десетилетие Fedde е един от топ 30 на най-влиятелните диджеи според престижната класация на "DJ Mag Top 100". Награден е с безброй награди, а проектите му включват ремикси за звезди като Coldplay, Madonna, will.i.am, Robbie Williams, Moby, Fatboy Slim и много други.

Когато става въпрос за соловите проекти на Fedde, "Put Your Hands Up For Detroit" привлича вниманието на целия свят, но парчета като "The Creeps", "Let Me Think About It", "3 Minutes To Explain" и други потвърждават, че той е един от най-разнообразните артисти на денс сцената. През 2018 година холандецът не спира да твори, добавяйки парчета като "Scream Out Loud", "You Lift Me Up", "Flex" и "Monsta" към впечатляващото си резюме.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.