"Dream Theatre" ще свирят в НДК през юли 2019 г.

Pinterest LinkedIn +

Американската прогресив метъл банда "Dream Theatre" ви кани на един бомбастичен концерт в зала 1 на НДК в София на 3 юли 2019 г.

Той се организира от радио "Тангра мега рок" и е част от световното турне "Distance Over Time", организирано по повод излизането на дългоочаквания четиринайсети студиен албум на групата.

Шоуто ще бъде продължително, защото се очаква групата да изсвири не само новите си парчета, а и целия легендарен "Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory" по повод 20-ата годишнина от неговото излизане. 

Билети с цени 50, 65, 80 и 100 лв. ще откриете екслузивно в системата на www.Eventim.bg. Има и ограничено количество билети с цена 120 лв. за места неспосредствено пред сцената. В деня на шоуто цените във всяка категория скачат с 5 лв.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.