Дивна озвучи гала премиерата на "Загубеният Йети"

Pinterest LinkedIn +

На 25 септември в София се състоя гала премиерата на филма "Загубеният Йети", която беше съпътствана от концерт на живо в киносалона, в който се състоя първата прожекция на продукцията. Звездата на вечерта бе Дивна, която направи и своя дебют в света на дублажа с озвучаването на главната роля в "Загубеният Йети" – тази на смелата авантюристка Ий.

Балони, сняг и сладолед, приказни цветове и маскирани като йети деца направиха вечерта изключително вълнуваща. Дивна успя да зарадва всички свои фенове със снимки и автографи, а живото ѝ изпълнение в киносалона се превърна в кулминацията на събитието. Тя изпълни няколко песни от репертоара си, сред които и "Най-синьото синьо" – новата ѝ песен, вдъхновена отчасти от сините очи на загубеното Йети.

Сред гостите се отличиха и популярни лица като Кристин Илиева, Башар Рахал, Евгения и Ваня Джаферович, Даяна Ханджиева, Искрата, Миро, Георги Янков от "Фермата 4", коафьорът Венелин Кондаков, Боби Борисов (от "Star Reporters"), известните имена от телевизионния екран Поли Гергушева, Деян Статулов и Даяна Христова и др. Вечерта беше наистина емоционална, абсолютно в стила на приключенската продукция.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.