Емилия Кларк и Ема Томпсън ви канят на "Последната Коледа" с музиката на Джордж Майкъл

Pinterest LinkedIn +

На 15 ноември режисьорът на "Шаферки" Пол Фийг и сценаристката и носителка на "Оскар" Ема Томпсън ("Разум и чувства", "Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта") ви канят на "Последната Коледа" – забавна и трогателна история за любовта, изкуплението, празничния дух и още нещо. История, вдъхновена от най-известните и непреходни песни на незабравимия Джордж Майкъл и решена в най-добрите традиции на класическите коледни филми. В главните роли влизат звездата от "Игра на тронове" и "Соло: История от Междузвездни войни" Емилия Кларк и екзотичният красавец Хенри Голдинг, познат от "Лесна услуга" и от хита "Crazy Rich Asians".

Кларк е саможивата Кейт, която заради нещастни обстоятелства и поредица от лоши решения е загърбила всякакви отговорности и мечти за реализация като певица. Тя пилее живота си, скитайки се из Лондон под акомпанимента на звънчетата на обувките си, които са само едно от дразнещите следствия от работата ѝ като елф в целогодишно отворен коледен магазин. Скарана с приятелите си и отчуждила се от семейството си, един ден Кейт случайно попада на симпатичния и мистериозен Том (Голдинг), който изглежда подозрително идеален. Веднъж попаднал в живота ѝ, Том започва да руши всички стени, зад които се е скрила Кейт. Докато Лондон се преобразява за най-светлия празник в годината, връзката им става все по-силна, но въпреки това нещата между тях просто не се получават. Понякога обаче човек трябва да се пусне по течението, да слуша сърцето си… и да има мъничко вяра.

Освен някои от най-известните песни на Джордж Майкъл (включително и коледната класика, дала заглавието на филма), които са дълбоко свързани с идеята за филма и се преплитат с живота на Кейт, в "Последната Коледа" зрителите ще чуят още и чисто нови, неразпространявани досега произведения на легендарния певец. Носителят на "Грами" Джордж Майкъл е продал над 115 милиона албума и е записал 10 сингъла, достигнали първо място в класациите.

"Последната Коледа" е продуциран от носителя на BAFTA Дейвид Ливингстън от "Calamity Films", от Ема Томпсън, Пол Фийг и Джеси Хендерсън от "Feigco Entertainment". В ролите са Емилия Кларк, Хенри Голдинг, Мишел Йо, Ема Томпсън и др.


Сподели.